Over Denise

DENISE_LEWARISSA_SHOOT8-047_small

H

Hi, ik ben Denise Aukes en ik ben al 20 jaar  werkzaam in het kappersvak. Tevens ben ik al 12 jaar werkzaam als professioneel visagiste. Beide disciplines beoefen ik met veel plezier, passie en toewijding.
5 jaar nadat ik mijn All Round kappers diploma haalde ben ik begonnen met een opleiding voor visagie om mijn creatief draagvlak te verbreden in de beauty branche. Nadat ik de visagie opleding succesvol had afgerond bij Mieke Petiet kon ik mezelf  gecertificeerd Haarstylist en Make up Artist noemen.
Door mn opleiding en ervaring in diverse salons met haren knippen, kleuren, stylen , opsteken kan ik een breed pakket aan services aanbieden. De visagie is dan een mooie aanvulling om het plaatje compleet te maken. Het voordeel hiervan is, is dat je niet meerdere personen en afspraken hoeft  te maken, maar alles bij 1 persoon kan laten doen wat uiteindelijk veel voordeliger is. Maar vooral ook belangrijk is de goede service en kwaliteit die ik kan aanbieden vanwege mijn ruime ervaring in het vak.

Zelf ben ik een spontaan, vrolijk, gezellig persoon en geniet ik elke dag van mijn werk. Ik hou van dieren, reizen en genieten van de mooie dingen in het leven.

Opdrachten gedaan voor jacky luxury, tommy hilfiger, Models@work voor (tiesto), Rumag, Jan Te Bont, Sacha cosmetics, Loveland, Ford, Dotzz auto tuning, Jerome Modigliani, DJ/Model Robin Roxette, Box D’Or/ Kim Feenstra, diverse evenementen met o.a. DJ Irwan.

Ik heb ook veel ervaring met trouwerijen, bruidjes, makeovers, avond makeup/nightout, gala’s, premieres.

Iedereen is welkom van jong tot oud. Ik heb veel trouwe klanten die al jaren gebruik maken van mijn diensten. Ook grotere projecten van bekende bedrijven of personen weten mij met regelmaat te vinden. Bel gerust voor een afspraak. Je bent van harte welkom!

Liefs, Denise

Latest Articles